sestdiena, 2020. gada 26. septembris

Vēl viena celaine gatava

 Diezgan īsā laikā uztapināju vēl vienu celaini. Sākumā tapa paraudziņš ar 3 rakstu variantiem. Atšķirības it kā mazas, bet izskatās diezgan atšķirīgi. Dīvainā kārtā šī josta celojās raiti un gludi. Tik vienā vietā samisējās, bet to pamanīt nevar ;)

Sākumā tapušie paraudziņi

Gatava josta

 Ja jau tad jau.... Neatceros vairs kādu iemeslu dēļ, bet izņēmu no skapja Daces Nastevičas grāmatu "Adīti mauči". Ja jau pa vakariem ar adāmo mašīnu adīt nevar, jo visi guļ un gribas kaut ko padarīt (bet tajā brīdī josta neuzrunā), tad izdomāju, ka jāpamēģina atkal paņemt adatas rokās un paadīt.

Džemperus, jakas, šalles, cepures utt. es tagad adu ar adāmo mašīnu, jo tā vienkārši ir ātrāk. Bet mauči... arī ar adāmo mašīnu var ieadīt pērlītes, bet tur sanāk citādāk. Tā nu top pirmais maucis. Top ļoti lēnām, jo visu laiku citas lietas piesteidzas priekšā adīšanai. Šajā darbiņā redzu milzum daudz brāķu. Redzēs kā izskatīsies, kad abi būs gatavi un izmazgāti.

Top pirmais maucis. Mana šī brīža ļoti iecienītā tumši zilā krāsa (bildē tā neizskatās). Klāt izvēlējos bronzas krāsas pērlītes. Raksts - saliku kopā pati, bte idejas ņēmu gan no D.Nastevičas grāmatas, gan no domas, par to, ko es tur vispār gribu ieadīt.



Nav komentāru: