pirmdiena, 2011. gada 20. jūnijs

Teiksmai 65

Es nu gan dejoju senos deju kolektīvos ;) Pagājušo gadu svinējām 65 gadus TDA Jaunība, šogad TDA Teiksma.

Jūnija pirmā puse pilnīgi noteikti pagāja TDA Teiksma zīmē.

10.-12.jūnijs Teiksmas nometne Salacgrīvā. Jautrs pasākums. Mēģinājumi pagāja ļoti pozitīvā gaisotnē, Ērglis ar vislaik smaidīgs. Rezultātā iztīrītas dejas un vēl viena jauna.
Naktīs – tusiņi. Vienu gan es palaidu garām, bet pēc nostāstiem esot bijis jautri. Puišiem līdzi ģitāras un vakars esot pagājies dziedot. Otra nakts – jautra iesvētību video skatīšanās un ballīte. Mums vieniem visa zāle, kur izvērsties ballītes dejās. Grīda ideāla – dejojām basām kājām un neviena skabarga pēdās.

Teiksmas nometnē radās vēl viena apvienība. Tagad Teiksmai ir ne tikai zirņi, bet arī rabarberi ;)
Un tā, lūk, rodas Teiksmas patrioti.

Starp nometni un jubileju katru vakaru mēģinājumi (pirmdiena gan bija brīva). Vēlais mēģinājums pat deva iespēju redzēt mēness aptumsumu.

Savukārt 18.jūnijs – Teiksmas 65gadu jubileja. Fantastisks koncerts un superīga ballīte. Neatceros, kad ir bijis tik viegli dejot kādā no Teiksmas koncertiem. Publika arī ideāla. Aplausi jau Alku dejā (otrā deja koncertā un pirmā, ko dejoju es) jau cēla spārnos un deva prieku dejot. Katra deja, šķiet, bija kā pērle un sajūsma nezuda ne no skatītāju puses, ne mūsu.
Taaaaads lidojums uz skatuves :)

Pēc koncerta ballīte, ak vai, cik laba ballīte!!! Mašīna tika atdota un mana doba bija, ka jāizvelk līdz pirmajam vilcienam (lai nenāktos meklēt taksi un dārgi maksāt). Par izvilkšanu pat doma nebija. Baļļuks pagāja jautri un kā nu tur gadījās... es palaidu garām savu pirmo vilcienu un arī otro, un trešo ;)

Bildes ir pieejamas iekš www.azarts.lv

Nav komentāru: